About

Hi there

Mijn naam is Vero, voluit VĂ©ronique Vangramberen. Ik ben mama van een tweeling (jep, dat is pittig geweest) en getrouwd met Nicolas.

In september 2021 trapte ik in een burn-out. Een pittige periode met als grootste inzicht: het moet anders. Dus zegde ik na 11 jaar m'n job als communicatieverantwoordelijke op en besloot zelf een bedrijfje te starten. Communicatie en fotografie zijn helemaal mijn ding. Ik zou iets in die richting gaan doen.

Ik startte mijn concept 'A day in your worklife' en ga bij ondernemers langs om in beeld te brengen wie ze zijn en wat ze doen. Want vertellen wie je bent en wat je doet, op een mooie en authentieke manier, doet je groeien. En is dat niet wat we allemaal willen? Groeien als mens, groeien als ondernemer...

Al snel ontdekte ik dat ik mijn jarenlange ervaring als communicatieverantwoordelijke bijna standaard meenam op mijn pad. Ik zie vaak verbeterkansen en opportuniteiten waar ondernemers ze zelf niet zien omdat ze eenvoudigweg bezig zijn met hun core business. Waar zij goed in zijn.

Marketing en communicatie wordt daarbij vaak naar de zoveelste plaats verschoven, terwijl ze onmisbaar zijn in een succesvol bedrijf, klein of groot.
Sindsdien ondersteun ik ondernemers in de uitbouw van een communicatie- en marketingplan, zowel strategisch als met de concrete uitwerking zoals grafisch ontwerp en fotografie.

Even kennismaken?

Bel me, stuur een mailtje of plan een kennismakingsgesprek.
Ik kijk uit naar wie en wat er op mijn pad komt!